Kampányrendezvény - Kisújszállás

Rendhagyó módon, három helyszínen tartotta a „Mozdulj magadért, velünk együtt” sport-kampány rendezvényét a Téglás Városi Sportegyesület. Az első helyszín a Móricz Zsigmong Református Gimnázium, adott otthont a rendezvény első részének, ahol 11:30 perctől Zabos Gergely életmódtanácsadó tartott előadást a gimnáziumi végzős korosztály számára. A két csoport figyelemmel hallgatta a táplálkozás és a rendszeres mozgás mellett kampányoló személyes néha túlságosan is őszinte előadást. Zabos Gergely két 45 perces beszédét, Balogh Ádám, a derecskei Bodyream csapat vezetőjének tájékoztatója követte, 12:30 perckor aki, mintegy felvezette azt, hogy itt is fognak látni a kampány nap második etapjára kilátogatók. Hangsúlyozta a rendszeres mozgás fontosságát és a saját testsúlyos edzések egyszerűségét. Az iskolai előadásokon közel kilencven gyerek vett részt.

A nap második szakaszában a város ligeti részében található Street Workout pálya átadójára került sor. A 15 órakor kezdődő, önkormányzati megnyitón Tatár Zoltán alpolgármester köszöntő szavai után a Bodyream két fős csapata, Balogh Ádám és Kiss Bálint bemutatót tartott a kondipark frissen átadott szerein. A kb 30 fős közönség, a közben eleredő esőben átsétált a kisújszállási sportkomlexum műfüves pályájához, ahol megkezdődött a rendezvénynap harmadik része. Az átadó és a bemutató a helyi TV jelenlétében zajlott, így erről teljes videófelvétel született melyet a Sportegyesület facebook oldalan azonnal meg is osztottunk.

16 órai kezdettel Kiszely Márton gyógy-testnevelő előadását hallgathatták végig az érdeklődők, amely az immunrendszer és a sport kapcsolatáról szólt. Közvetlenül ezután a Szabó Lászlóné vezette, helyi mazsorett csoport bemutatója követett és 16:45-től már Miklós Emese, egészségügyi sportszakember: Egészséges étrend és immunitás címmel tartott kiselőadást a kis létszámú közönségnek. A kis csúszással kezdődő Zumba bemutatót már nem érintette a viharos széllel érkező esőzés így nagyon kellemes hangulatban záródott az időjárásnak nem kedvező kisújszállási rendezvény. A rendezvény 3 szakaszában összesen 137-en regisztráltak. 

 

 

 

Súlyemelő Szakosztály

  • Vezetője: Nagy László
  • E-mail:
    nagylaszlo60@citromail.hu, nagy.laszlo@teglasvse.hu

Labdarúgás Szakosztály

  • Vezetője: Szabó Imre
  • Telefon: 06-20-358-5808
  • E-mail:
    szabo.imre@teglasvse.hu

Kézilabda Szakosztályvezető

  • Vezetője: Karsai Katalin Csilla
  • Telefon:06-20-583-6464
  • E-mail:
    karsaikata@gmail.com, karsai.kata@tegalsvse.hu