Sajtóközlemény

 

A Téglás Városi Sportegyesület az Európai Szociális Alap támogatásával, ”A felnőtt lakosság prevenciós célú egészségfejlesztése a szabadidősport révén” című, EFOP-1.8.6-17 kódszámú pályázati kiíráson nyertes projektjére 156.671.041 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el.
A pályázati projekt keretein belül 20 hónapon keresztül 10 db sportnapot, 21 db sport kampányrendezvényt valósított meg az egyesület, továbbá heti rendszerességgel valósultak meg férfi és női sportfoglalkozások 3 megyében.

 

 

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében, a ”A felnőtt lakosság prevenciós célú egészségfejlesztése a szabadidősport révén” című, EFOP-1.8.6-17 kódszámú felhívásra való sikeres pályázat által került megvalósításra.

A program céljaként a felnőtt lakosság egészségfejlesztése került megjelölésre, a szabadidősportok megismertetése, bemutatása révén.

A pályázati projekt az Észak-alföldi régió megyéiben, vagyis Hajdú-Bihar megyében, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és Jász-Nagykun-Szolnok megyében került megvalósításra. A megvalósítás során az érintett megyékben 21 db sport kampányrendezvény, 10 db sportnap, 3 db gyalogtúra és 3 db kerékpártúra került lebonyolításra, az alábbi bontás alapján:

Hajdú-Bihar megyében összesen 9 db sport kampányrendezvény, 6 db sportnap, 1-1 gyalog- és kerékpártúra került megrendezésre, továbbá Téglás településén heti rendszerességgel volt elérhető férfi és női sportfoglalkozás.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében 6 db sport kampányrendezvény, 3 db sportnap, 2 db gyalogtúra, 1 db kerékpártúra került megrendezésre, továbbá Nagykörű településén heti rendszerességgel volt elérhető férfi és női sportfoglalkozás.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 6 db sport kampányrendezvény, 1 db sportnap, 1-1 gyalog- és kerékpártúra került megrendezésre, továbbá Mátészalka településén heti rendszerességgel volt elérhető férfi és női sportfoglalkozás.

A projektben összesen 506 db férfi és női sportfoglalkozás került megtartásra, továbbá programokon mindösszesen 10 741 fő vett részt.

A rendezvények és egyéb programok mellett a támogatást a megvalósításhoz szükséges működési költségekre és eszközbeszerzésre fordította az egyesület. Továbbá a megvalósítási időszak során 5 fő munkatárs alkalmazására.

A pályázati projekt tevékenységeket az egyesület 2022.08.31-én teljes körűen sikeresen lezárta.

 

 

További információ kérhető:

Szabó Imre, elnök

Elérhetőség: +36-20/358-5808; teglasivse@gmail.com

 

 

 

 

Súlyemelő Szakosztály

  • Vezetője: Nagy László
  • E-mail:
    nagylaszlo60@citromail.hu, nagy.laszlo@teglasvse.hu

Labdarúgás Szakosztály

  • Vezetője: Szabó Imre
  • Telefon: 06-20-358-5808
  • E-mail:
    szabo.imre@teglasvse.hu

Kézilabda Szakosztályvezető

  • Vezetője: Karsai Katalin Csilla
  • Telefon:06-20-583-6464
  • E-mail:
    karsaikata@gmail.com, karsai.kata@tegalsvse.hu