Kampányrendezvény - Kunhegyes

Kilencedik állomásához érkezett a 20 hónapos projekt. A kunhegyesi sportcsarnokban már 12:30-kor minden készen állt a vendégek fogadására. A rendkívüli helyzetre való tekintettel már a bejáratnál ellenőrzésre kerültek a szájat és az orrot teljesen elfedő maszkok és a kötelező kézfertőtlenítés sem maradhatott el. A lelátón helyet foglaló vendégek között kihagyott üres székek jelezték, hogy minden előírásnak megfelel a rendezvény.

A napot Bodó István, sportcsarnokvezető megnyitójával kezdték, akit a Szabó Lászlóné vezetésével felkészített mazsorett csapat folytatott. A Bodyream csapat bemutatójánál már folyamatos volt a vendégek érkezése. A belépésnél a kötelező regisztráció és a víz, pogácsa, kávé átvétel után foglalták el helyeiket a lelátón. A félig lezárt csarnok, bejárat felőli oldalán minden látogató talált magának olyan kényelmes helyet, ahonnan jó rálátása nyílt a küzdőtérre és a gyermeksarokra egyaránt.

A Street workout bemutató után a Dalma Dance csapata mutatta meg miért is nagyon fontos a rendszeres mozgás. A fellépés utáni nyilvános beszélgetésből azt is megtudhattuk, hogy ugyanúgy fontos a tánchoz is a gyakorlás és az egészséges táplálkozás, mint minden rendszeres sporthoz vagy mozgásformához.

A látványos bemutatók után inkább az elméleti bemutatás felé terelődött a hangsúly, amikor Miklós Emese sportoktató, védőnő megtartotta a „sport és az immunitás kapcsolata” című előadását.

A Dalma Dance második fellépése után közösségi mozgás következett, ahol is a nap díszvendége Katus Attila mozgatta meg az arra nyitott vendégeket. A közel 50 perces intenzív mozgásban sokan részt vettek és a Best Body edzés után előszeretettel hallgatták végig a budapesti sztárvendég előadását, amelynek a lényege a rendszeres testmozgás és az addiktív anyagok mellőzése volt.

Katust a Hajdúböszörményből érkező Zabos Gergely előadása követte, melynek személyes hangvétele a sport és a táplálkozás kapcsolatát mutatta be. A napot a Kerekes Évi vezette Zumba edzés zárta.

A nap folyamán végig vendégek előtt zajló rendezvény sikeresnek mondható. A színes felhozatal és a tombola nyereményei szép számmal vonzották az érdeklődőket. A 100.000 Ft értékű tombola nyeremények mindegyike a sporttal kapcsolatos és annak népszerűsítésére szolgál.

A 18 óráig tartó rendezvényen 106 regisztrált vendég vett részt. 

 

 

 

 

 

Súlyemelő Szakosztály

  • Vezetője: Nagy László
  • E-mail:
    nagylaszlo60@citromail.hu, nagy.laszlo@teglasvse.hu

Labdarúgás Szakosztály

  • Vezetője: Szabó Imre
  • Telefon: 06-20-358-5808
  • E-mail:
    szabo.imre@teglasvse.hu

Kézilabda Szakosztályvezető

  • Vezetője: Karsai Katalin Csilla
  • Telefon:06-20-583-6464
  • E-mail:
    karsaikata@gmail.com, karsai.kata@tegalsvse.hu